#roadtobrussel

#roadtobrussel

IMG_9950
Vorige week heb ik mijn verslag iets ingekort. Het zijn drukke, chaotische weken voor me.

Het was een week van uitersten. Zondag liep ik een 1,5 uur training in de zeikende, zeikende regen. Mensen die langs reden in de auto keken mij aan alsof ik gek was. En ben ik dat ook niet een klein beetje, haha. Goed gek ja. Wat is er nou lekkerder! Thuis komen na zo’n training, douchen, droge schone kleren aan, en genieten!

IMG_9988
De rest van de week was het heet met lopen.

Dinsdag liep ik 45 minuten in zone 1. Ik koos ervoor om de route van de FitFunRUN van die zondag te lopen. Ik kreeg er zo’n zin in (mocht je het gemist hebben, dit is mijn eigen georganiseerde run, voor het eerst)!
Het lukte mij ondanks mijn enthousiasme goed om mijn hartslag en tempo onder controle te houden.

Processed with VSCO with c1 preset

Donderdag werd het zo warm, niet normaal, ze beloofden 32 graden in de middag. Ik loop rond 11.30u mijn training, 20 minuten zone 2 en 20 minuten zone 1. Ik loop ons plaatselijke bos(je) in voor wat schaduw. Ik kan merken dat door mijn verkoudheid en de warmte mijn hartslag hoog is. Al met al was het een heerlijke loop in een mooie omgeving.

Processed with VSCO with f2 preset

En dan is het weekend, een heel druk weekend. Zaterdag ben ik de hele middag op het Sportfestival Maarseveen, dus word het in de morgen rennen (wat ik toch het liefste doe).
Er staat een run voor zaterdag van 10 minuten zone 1 en 35 minuten zone 2 op het programma en voor zondag een run van 1 uur en 20 minuten.
Omdat ik zondag meeren met de FitFunRUN van 5km, probeer ik een beetje te schikken.

Dus ren ik zaterdag een uur tussen zone 1 en zone 2. Heerlijk tempo. Genietende van de loop zelf en het weer en het mooie weekend wat er aan zit te komen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zondag loop ik 5km in rustig tempo mee met de FitFunRUN. Ik doe er door het fotograferen en praten met mensen tussendoor 31 minuten over.
Mijn hartslag is hoog. Enthousiast, druk, chaotisch, warm. Ik kan er niets aan doen en het geeft niet. Dit is toch wel heel bijzonder allemaal.

Ik heb daardoor deze week iets minder (half uurtje) gelopen als er in mijn schema vermeld stond. Maar dat overleven we wel 😉

Al met al een mooie week met mooie trainingskilometers.
Op naar de volgende! Ik ben door het drukke weekend wat later met mijn trainingsverslag dus staat morgen alweer de volgende run op het programma.

Nog 5 weken….


Debbie

 

By | 2018-04-03T15:09:48+02:00 augustus 29th, 2016|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer