#roadtobrussel

#roadtobrussel

Als iemand tegen mij zegt dat hij/zij ‘wel wilt, maar geen tijd heeft’ om te sporten, dan wil je het in mijn ogen niet hard genoeg.

Zelfs mij is het deze week gelukt 3 keer te lopen. En geen blokjes om van een half uurtje. Nee, uurtje of anderhalf uur lopen heb ik het over.

Vorige week was het al een uitdaging zoals ik schreef, maar deze week was het echt een obstakel die ik moest nemen haha, maar ik ben gegaan en het is mij (3 van de 4 keer) gelukt!

Zondag had ik als laatste gelopen. Maandag heb ik intensief gewakeboard/ Dinsdag hele dag gewerkt en ’s avonds én woensdagavond uit eten geweest waardoor ik megalaat thuis was. Mijn dinsdagtraining (1.05 in zone 1) heb ik hierdoor gemist.
Donderdag werkte ik tot 13u en wilde later die middag aan het water gaan liggen, maar ik moést wel een run inplannen. En zo rende ik, midden op de dag, in de hitte, netjes mijn schema voor de donderdag: 45 minuten in zone 2.
Het was heet en het ging niet helemaal vanzelf (vooral de start niet) maar die kan ik weer afvinken!

IMG_9830

Vrijdag was ik jarig en hield ik een rustdag. Even twijfelde ik ’s avond om nog te gaan. Maar ik besloot een rustdag te houden en vroeg naar bed te gaan en zaterdagmorgen vroeg (héél vroeg) te gaan rennen.
Micha is jarig die dag en we hebben een nieuwe fiets voor hem klaar staan in de woonkamer met ballonnen er aan en al. Daar wil ik natuurlijk bijzijn als hij wakker word, dus zet ik, jawel, mijn wekker om 6.30 uur, om 7 uur te gaan rennen en zo even over 8 uur weer thuis te komen voor mijn mannetje.

A runners gotta do, what a runners gotta do.

 

Processed with VSCO with f2 preset

Het was een fijne loop. Heerlijk zo vroeg in de morgen al buiten te lopen. En het valt mij op hoe’veel’ mensen er al buiten zijn.
Ik loop volgens schema: 15 minuten zone 1, 20 minuten zone 2 en 10 minuten zone 1, 20 minuten zone 2 en 2 minuten uitdribbelen.
Ik merk echt zoveel verschil met de eerst runs die ik op zone 1 en 2 deed. Het gaat mij steeds makkelijker af.
Ik zal volgende week een artikel plaatsen over het nut van lopen met een lage(re) hartslag!

Zondag, morgen, staat er weer een duurloop op het programma: 1,5 uur in zone 1. Ik kijk er nu al naar uit.

Nog 6 weken, het schiet al op zo 😉


Debbie

 

 

By | 2018-04-03T15:10:06+02:00 augustus 20th, 2016|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer