#roadtoberlin (2 weeks countdown!)

/, Trainingsverslag/#roadtoberlin (2 weeks countdown!)

#roadtoberlin (2 weeks countdown!)

Een rustweek. Wat een verschrikking is dat toch! Helemaal zo dicht op Berlijn.
Dinsdag heb ik een dry-needling behandeling gehad en het gaf mijn kuiten direct verlichting. Wel voelt het 1,5 dag beurs aan, maar dat neem ik voor lief. Als ik maar van die pijnlijke triggerpoints af ben.
Ik besluit mijn kuiten de nodige rust te geven en de rest van de week rust te nemen.

Helemáál niks doen, doe ik natuurlijk niet. Woensdag fiets ik 8km, zaterdag fiets ik 12km en vrijdag ben ik in de fitness te vinden, waar ik mijn training van 1.25 uur afsluit met een cardio van 15 minuten (ik ben normaal niet zo van de cardio in de fitness, dat doe ik liever op straat 😉 ).

Fietsen vind ik heerlijk, krachttraining ook, maar het is geen lopen. Ik sta te popelen om weer te gaan!
Zondag een week geleden was mijn laatste loop, 5km (maar!). Het is lente aan het worden buiten, dan is dit echt een straf hoor.

Natuurlijk is mijn herstel het belangrijkst, dus ik houd mij in.
Ik zie het ook voordelig in, zo sta ik wel compleet uitgerust aan de start in Berlijn.
Ook gunstig. Het word mijn 4e Halve Marathon dus die afstand gaat zeker wel lukken.

Onze (door mij) uniek ontworpen shirts zijn inmiddels besteld, kijk er naar uit deze aankomende week te ontvangen! Wij zijn goed te herkennen daar in ieder geval , haha!

Op dit moment ben ik aan het wachten om mij klaar te kunnen maken voor de PPP-loop. Het is nu 11u en de start is om 14u (pas!). Wel mag ik er een uur eerder heen, omdat ik de warming up verzorg daar.
Vrijdag en zaterdag ben ik lekker vroeg naar bed gegaan, lang uitgeslapen om door te skippen naar vandaag. Haha, erg he.

Er zijn 3 afstanden, de 5, 8 en 13km en ik ga voor de laatste. Hoe het is gegaan, lees je van de week in mijn BLOG!

Precies over 2 weken, loop ik door Berlijn en ben ik op de helft van de race! Denkend en smachtend naar een lekker Duits biertje als beloning!!

Fijne zondag nog! Auf wiedersehen!

Debbie

By | 2018-04-03T15:14:17+02:00 maart 20th, 2016|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 38 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van de leukste zoon van 11 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief lezen.

Reageer