Rise up and touch the sky – 2017#32

/, Trainingsverslag/Rise up and touch the sky – 2017#32

Rise up and touch the sky – 2017#32

Het gaat lekker qua kilometers. Ik had wat meer willen lopen, maar heb mijn hart op kunnen halen aan andere activiteiten afgelopen week.
Het was lastig mijn voeten op de grond te houden …


Deze week liep ik 26 kilometer. 
Klom ik in een klimpark en deed ik yoga op de Euromast. 

IMG_6787

Om nog wat laatste puntjes op de i te zetten rijd ik maandag naar Harmelen, daar, waar mijn event start de 27e. En nu ik er toch was, de 5 kilometerroute te lopen. Maar wanneer ik lekker aan het lopen ben en geniet van het zonnetje, besluit ik bij de rotonde over te steken en de 10 kilometer route te lopen.
Ik wilde dat anders later deze week doen, in het kader van ‘de route nog is voorlopen’, maar ik heb er nu de tijd en de rust er voor en besluit het maar gewoon te doen. Na de vele kilometers van van het weekend ervoor gaat het eigenlijk hartstikke goed.
’s avonds heb ik nog een meeting v.w.b. mijn event bij de plas van Woerden en haal ik Paul en Micha over mee te gaan en daarna gezellig de plas rond te wandelen, nu het zonnetje schijnt, moeten we het er maar gelijk van nemen! Goed voor 4 kilometer.

IMG_6928

Dinsdag hebben Micha en ik hele leuke plannen! Ik ben bezig met een artikelreeks ‘actief met je kind’ waarin ik verschillende actieve uitstapjes met Micha maak. Vandaag staat klimmen en tokkelen op het programma! Ik ga er nu nog niet al teveel over vertellen, maar het was pretty intens, en dan vooral de hoogtes!  To be continued… Goed voor een actieve morgen van zo’n 3 uur.

IMG_7102

Donderdag ben ik weer in het vakantiehuisje en spreek ik voor ’s ochtends met een vakantie-vriendin af om een rondje te rennen. We rennen het kleinste rondje om het park heen, wat goed is voor 6km. Daarna doe ik nog een workout van 15 minuten met mijn kettlebell en dynaband.
Ik weet niet of het de activiteiten van vanmorgen zijn of het slaappartijtje van Micha, maar ik ben de rest van de dag moe! Ik besluit een lekker hangdagje te houden. Ook wel is lekker!

IMG_7167

Zaterdag kan ik niet wachten om er op uit te gaan voor mijn 10 kilometer run. Ik ga er vroeg uit, maar zie dan dat het keihard regent. Ik krijg mijzelf er niet toe aangezet om naar buiten te gaan. Wanneer Micha zegt dat hij bij een vriendje gaat spelen, grijp ik mijn kans en mijzelf bij elkaar en ga naar buiten. Een fijne 10 kilometer op lage hartslag. Het is wel weer wennen, maar ik loop zelfs met een nog lagere hartslag als dat op mijn schema stond. Is dat een goed teken?

IMG_7275

Zondag heb ik een workout die je niet elke zondagochtend doet: een uur yoga op de Euromast! Via een PR bureau kreeg ik de uitnodiging voor deze toffe workout met Yoga Ground & kreeg ik het voor elkaar een extra plekje voor een vriendin te regelen! We maakten er een toffe ochtend van! Wat was het bijzonder om op deze manier terug te zijn in Rotterdam na mijn Marathon. Om de stad zo van boven te mogen aanschouwen, de Erasmusbrug, het zonnetje. Het bracht allemaal mooie herinneringen naar boven, apart & mooi gevoel.
Er komt nog een apart verslag van deze ochtend online! To be continued….

 

 

By | 2018-04-03T14:51:10+02:00 augustus 13th, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer