#racestorotterdam (summer special)

/, Trainingsverslag/#racestorotterdam (summer special)

#racestorotterdam (summer special)

Het plan is om deze zomer rustig aan te doen.

Allereerst daar onze (droom) vakantie naar Noorwegen! Wat kijk ik daar naar uit! Een welverdiende vakantie na al dat harde werken en de km’s die ik daar ga maken, oh, is het al zover!
Druk ben ik met het organiseren van mijn eigen run voor 28 augustus, de FitFunRUN, dit was eigenlijk ook de enige run die ik nog zou lopen deze zomer.
Maar, daar is, compleet alla-Debbie-style verandering in gekomen.

Want daar kwamen 3 aanbiedingen waar ik geen nee tegen kon zeggen: 1 cadeautje en 2 mooie samenwerkingen.

1) De 10k Brooks Champions Run volgende week zondag, welke ik in eerste instantie niet aan mee wilde doen, omdat 1) ik een startbewijs echt veel te duur vind (€35 voor een 10km run!) en 2) ik een rol in de commercial speel en, zonder verwend te willen overkomen, eerlijk gezegd wel een startbewijs als bedankje had gehoopt te krijgen, al vond ik het spelen in de commercial al een super leuke ervaring op zich!
Maar daar ineens een appje van een lieve vriendin dat ze via haar werk een startbewijs voor me heeft geregeld. Zomaar. Daar zeg je toch geen nee tegen dan!

2) Dan de vraag van Asics of ik de Dam tot Damloop wil lopen. Eh…ja! Daar hoef ik geen moment over na te denken!
Al jaren heb ik deze race als optie, maar is het er nooit van gekomen. Vorig jaar liep ik de HM van Stockholm rond die tijd en dit jaar zat ik op de dag van inschrijven in Berlijn voor de HM, en heb je dan geen startbewijs, dan heb je pech! Want deze gaan zó snel!
Maar ik ben er dus bij! Het hoe en wat horen jullie nog van mij.

3) Dan de samenwerking met de Socialrun, waar ik heel trots op ben!
Een prachtig initiatief van een 555 km lange non-stop estafette van 48 uur. Het doel van deze run en organisatie is openheid te stimuleren rondom psychische aandoeningen.
De estafette komt op zondag 25 september ook door Harmelen (dorpje waar ik woon) en ga ik wat kilometers (10-15km) met ze meerennen. Ook hierover later meer!

En dan zit de zomer er alweer op (oke, voor de opletters, de Social Run valt net in de eerste dagen van de herfst) ! Dan heb ik nog 3 maanden tot de échte training voor ‘mijn Marathon’ begint. Ik zal jullie dan weer een update geven van races. Voor nu staat er voorlopig even genoeg op het programma!

Welke races heb jij allemaal gepland staan deze zomer?


Debbie

By | 2018-04-03T15:11:24+02:00 juli 2nd, 2016|Hardlopen, Trainingsverslag|7 Comments

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

7 Reacties

 1. ineke 3 juli 2016 at 08:06 - Reply

  de dam tot dam is zoooooooooooooooo gaaf, ik doe weinig deze zomer dan lekker trainen.

 2. Hans 3 juli 2016 at 08:51 - Reply

  Voor wat betreft de Brooks 10k
  Idd voor die uren opnames waar Uiteindelijk niets van over bleef hadden we idd wel een Startnummer mogen krijgen

  • Debbie ~ Fit, Fun & Run 3 juli 2016 at 09:53 - Reply

   Hi Hans! Vind ik ook, ik ben daarna nog met de crew en Steffen het Vondelpark in gegaan voor meerdere opnames (nog 2 a 3 uur langer bezig geweest) en daar is ook niets van over gebleven. Maar ach, het was een gezellig dag en we hebben 2 leuke fotos 😉

 3. Sonja Diane 3 juli 2016 at 09:17 - Reply

  Dat zijn wel hele leuke loopjes!!! Wie weet komen we elkaar tegen bij de Dam tot Dam!

 4. Michel 3 juli 2016 at 09:55 - Reply

  Ik ga zometeen naar de Hoef Sportief voor een 5 of een 10 km weet ik nog niet! twijfel nog over de Dam tot Dam by Night die is niet zo duur en er gaan veel kennissen heen. De Echte Dam tot Dam wel 2 x gedaan is toch wel vet hoor !

Reageer