Presentatie Gezondheidsbeurs (+ gratis tickets!)

/, More than running, Tips/Presentatie Gezondheidsbeurs (+ gratis tickets!)

Presentatie Gezondheidsbeurs (+ gratis tickets!)

Eén van mijn allereerste echte blogs ging over mijn bezoek aan De Gezondheidsbeurs. En sindsdien breng ik er elk jaar een bezoek aan.

Altijd doe ik hier weer inspiratie op, volg ik leuke workshops, zie ik welke gekke sporthypes er nu weer zijn, neem ik plaats bij een interessante presentatie (dit jaar is Rico Verhoeven er!) en proef ik de lekkerste creaties op ‘healthy food’ gebied.

Bloggerstheater

Heel bijzonder vind ik dan ook de uitnodiging om dit jaar zelf een presentatie te komen geven.
Vereerd, maar wat onzeker mailde ik terug wat ik dan precies mag komen ‘presenteren’.

Dat is voornamelijk mezelf, mijn blog, waar ik voor sta. Hoe ik geestelijk en lichamelijk fit blijf. En hoe belangrijk dit om als vrouw, als moeder, te zijn om balans te houden en alle ballen hoog te houden. En dan in het bijzonder hoe ík dat doe.
Blijkbaar inspireer ik vrouwen online met mijn verhaal. Dat is natuurlijk super tof om te horen!

En daar mag ik dan nu, in real life, een presentatie over geven.
Dat wil ik wel! Stiekem een droom van mij die uitkomt!

Vrijdag 2 februari 13.00-13.25 Bloggerstheater

Inmiddels heb ik mijn presentatie klaar en deze ga ik aanstaande vrijdag 2 februari tussen 13.00-13.25 aan jullie presenteren.

Ik ga jullie handvaten geven om ‘lichamelijk en geestelijk’ fit te zijn. Balans te vinden.
Een echte #powervrouw, een hashtag die ik regelmatig onder mijn posts achtergelaten krijg.

Spannend, maar ik heb er zin in!

100 gratis kaarten! 

Wil jij ook een bezoekje aan De Gezondheidsbeurs brengen?
Ik mag 100 kaarten gratis weggeven.

Daarvoor hoef je alleen naar deze link te gaan. Na 100 kaarten worden de kaarten 50% korting. Dus alsnog een leuke deal.

Voor het hele programma van de beurs klik je op deze link & die van de vrijdag, wanneer ik presenteer, vind je onder deze link.


De Nationale Gezondheidsbeurs 1 tm/ 4 februari 2018, Jaarbeurs Utrecht
www.gezondheidsbeurs.nl

Health, Food, Body, Mind, Beauty & more

Inspiratie voor een gezonde leefstijl. Naast ontmoetingen met personalities, bloggers, coaches en auteurs biedt deze gezonde beurs je sfeervolle paviljoens ♡ 45.000 bezoekers ♡ actieve workshops ♡ fitness ♡ ontspannende massages ♡ yoga ♡ mindfulness ♡ smakelijke proeverijen ♡ nieuwste trends ♡ 150 leerzame presentaties ♡ wellness ♡ kooktheater ♡ inspirerende informatie ♡ meet & greet met bekende Nederlanders ♡ voedingsadvies ♡ gezondheidstesten ♡ 325 exposanten ♡ gadgets ♡ gezonde acties met voordeel ♡ knettervers feelgood food ♡ healthy juice bars ♡ gratis digitale GezondheidsGids


Hopelijk zie ik je vrijdag, na mijn presentatie is er ruimte voor een meet & greet!


Debbie

hoofdfoto LEV-Fotografie

 

 

 

By | 2018-01-30T12:26:43+01:00 januari 30th, 2018|Life, More than running, Tips|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer