Succes is where preperation and opportunity meet – 2017#39

/, Trainingsverslag/Succes is where preperation and opportunity meet – 2017#39

Succes is where preperation and opportunity meet – 2017#39

Ondanks dat ik de laatste weken niet fit was, heb ik nog aardig mijn intervals kunnen lopen. Met best een mooi tempo.
Doel: een Personal Record op de 5 kilometer Singelloop deze zondag.
Ik loop niet al teveel deze week, maar ga wel op de fiets naar het werk om lekker in beweging te blijven.

Deze week liep ik 14 kilometer.
En fietste ik 28 kilometer.


fiets

Woensdag ga ik toch even lopen. Micha gaat gezellig mee op de fiets. Ik loop 1 kilometer in en loop 5x versnellingen van 200 meter, afgewisseld met 200 meter rust. Daarna loop ik weer een kilometer uit. Voor de snell rekenaars onder ons, dat is inderdaad in totaal 4 kilometer.

Donderdag ga ik weer op de fiets naar het werk. Dit keer wel gewoon op mijn opoefiets. Ik weet niet of ik deze week nog ga lopen, dus vind het wel belangrijk lekker te blijven bewegen. Ik heb een kantoorbaan als ik werk en kom dan niet aan mijn beweging toe. ’s Avonds krijg ik visite van een goede vriendin, dus komt sporten er ook niet van. Na overleg geeft ze mij een kuitmassage, ze voelen al de hele week wat stram (zij is fysio en weet van aanpakken).

bos

Zaterdag heeft Micha een hockeywedstrijd in Soest. Dat betekend ‘bos’. Dat lonkt dan toch wel uit voor een rondje lopen, dus gaan de hardloopschoenen mee. Ga niet al te ver, 3 kilometer, maar wel dat ik nog éven geweest ben. Prachtig stukje bos waarbij ik veel ruiters tegenkwam.

Zondag is de Singelloop. Gaat het mij lukken een PR te lopen op de 5 kilometer? Van te voren loop ik 2 kilometer in.
Mijn raceverslag én resultaat komt morgen online! Stay tuned.

 

 

 

By | 2018-04-03T14:48:54+02:00 oktober 1st, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer