LIFE: Making the rest of my life, the best of my life!

//LIFE: Making the rest of my life, the best of my life!

LIFE: Making the rest of my life, the best of my life!

Ben een andere weg ingeslagen…eigenlijk ben ik erheen getrokken. Heb het niet van te voren bedacht of gepland.
Klaar was ik met het leven om iedereen en alles te pleasen en er uiteindelijk weinig voor terug te krijgen.
Things were holding me back.

Hardlopen is mijn passie en hoe vaker ik alleen met mijn passie bezig was, hoe meer mooie dingen op mijn pad kwamen. Zo heb ik in een jaar tijd mijn eigen succesvolle onderneming opgericht en komen er alleen maar dingen bij!

Bij duursport komt ook een gezonde levensstijl kijken en ben ik bewuster met voeding bezig. Dit kan niet anders als je aan het trainen bent voor je eerste halve marathon, maar het voelt gewoon goed deze manier van leven! Met een gezonde levensstijl bedoel ik regelmatig bewegen (wat ik altijd al deed) en bewust(er) zijn van de dingen die je eet. Ik ben niet op dieet en sla hier niet in door, houd echt nog wel van een wijntje op zijn tijd, maar heb een prima middenweg hierin gevonden, die, vind ik, meer mensen zouden moeten vinden.

Blessed ben ik dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Het voelt nooit alsof ik aan het werk ben en ik ben altijd omgeven door positieve mensen die hard werken aan een gezondere en betere versie van zichzelf.

Het was aan het begin misschien wennen, niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de mensen om mij heen.
Mijn gezin en (bepaalde) vrienden hebben mij gestimuleerd en hebben in mijn gelooft. Maar ook deelneemsters van mijn trainingen en mensen die ik leer kennen op hardloopevenementen bijv. wat vrienden zijn geworden, er zijn zoveel nieuwe inspirerende positieve mensen bijgekomen. Wat een contrast met de mensen die je al langer kent en,  hoe ga ik dit lief zeggen, mij door hun negatieve gedrag juist hebben gestimuleerd door te zetten en niets van de negativiteit aan te trekken. Bedankt trouwens daarvoor!! 😉

Ik kan je zeggen dat ik nog lang niet ben uitgegroeid, ik blijf dromen, hard werken, reizen, sporten, de wereld ontdekken op míjn manier en hopelijk kan ik hier vele mensen mee inspireren!

Liefs & een fijn weekend! Debbie
Fit, Fun & Run

 

By | 2017-12-06T16:54:20+01:00 januari 23rd, 2015|Personal|9 Comments

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

9 Reacties

 1. Dennis van Gullik 23 januari 2015 at 13:17 - Reply

  Mooi stukkie . Door deze life-style krijg je idd het gevoel dat je heel de wereld aan kan..! Je voelt je goed, positief en sterk . Lekker bezig dus jij..! Maar dit wordt ook mede mogelijk gemaakt door die relaxe en goede vent van je .

 2. Esther Prijs 23 januari 2015 at 13:21 - Reply

  Trots op jou;! op je sportivitiet,doorzettings vermogen, je creativiteit, je spontaniteit, je leergierigheid zo knap hoe je dit hebt geregeld en all by you’re self!! je bent al zo ver gekomen!! en nog lang niet klaar zal altijd trots op je blijven!

 3. Mariska Elbertsen 23 januari 2015 at 15:09 - Reply

  mooi verhaal!

 4. Sabine Salmagne 23 januari 2015 at 15:21 - Reply

  Tof !

 5. Saskia de Langen 23 januari 2015 at 16:19 - Reply

  Leuk!!

 6. Alida Dorrestijn-van Wensen 23 januari 2015 at 16:38 - Reply

  Mooi geschreven!!

 7. Marian Meijer-van Kippersluis 23 januari 2015 at 17:20 - Reply

  Mooi!

 8. Marloes Ronde-Out 23 januari 2015 at 18:07 - Reply

  Mooi geschreven!

 9. Selma van Dijk 23 januari 2015 at 18:20 - Reply

  🙂

Reageer