♦ WIN! Boek “Live, Love, Run” van Annemerel de Jongh

/, Win actie/♦ WIN! Boek “Live, Love, Run” van Annemerel de Jongh

♦ WIN! Boek “Live, Love, Run” van Annemerel de Jongh

Van Bruna Uitgeverij mag ik onder mijn lezers het populaire hardloopboek Live, Love, Run van Annemerel de Jongh weggeven! Hoe leuk is dat!

Wie is Annemerel?

Annemerel is een actief blogster. Dit doet zij al 13 jaar. Dat is wat zij het liefste doet. En hardlopen. Mega snel, hardlopen. Ik volg haar al een poosje op Instagram en tegenwoordig is zij ook wat actiever op YouTube en deelt zij bijvoorbeeld weekly vlogs en videos over haar reizen en hardloopraces. Ik heb haar vorige week nog ontmoet in Amsterdam. Leuke meid. En een heel leuk boek, heb hem zelf ook!

Waar gaat het boek over:

Annemerel de Jongh was nooit bijzonder sportief, totdat ze op haar 17e het hardloopvirus te pakken kreeg. Nu maakt niets haar gelukkiger dan het lopen van marathons. Hoe ze van hardloophater hardloopliefhebber is geworden vertelt ze in dit boek.
Aan de hand van persoonlijke anekdotes, praktische tips en recepten vertelt ze je alle ins en outs van het hardlopen: hoe je het beste kunt beginnen, hoe je het volhoudt, wat je aantrekt, hoe je zorgt dat je geen blessures krijgt (en wat je moet doen als je er toch mee te maken krijgt) en nog veel meer. Na het lezen van dit boek kun je niet anders dan je hardloopschoenen aantrekken en van start gaan.

Hoe maak je kans op dit boek:

 • volg mij op Instagram en repost de actie op mijn profiel (je kunt ook een screenshot maken en posten, maar zorg dan wel dat je tekst meeneemt, ik kan namelijk dmv de tag zien of je meedoet)
 • vertel mij hieronder of onder mijn post op IG waarom jij moet winnen
 • extra winkans, abonneer je op mijn YouTube kanaal Fit, Fun & Run!

Succes!!!


Debbie

By | 2017-12-20T23:31:53+02:00 juli 5th, 2016|Tips, Win actie|3 Comments

About the Author:

Debbie, 38 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van de leukste zoon van 11 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief lezen.

3 Reacties

 1. Marjolein 6 juli 2016 at 09:56 - Reply

  Zou graag het boek willen winnen. Ben erg geïnteresseerd in hardlopen (doe het zelf ook) en ik kook heel graag, dus ben ook heel benieuwd naar recepten die er eventueel in staan.

  Groetjes Marjolein

 2. Astrid 7 juli 2016 at 14:02 - Reply

  Ja leuk! Ben komende maandag alweer officieel niet meer een kraamvrouw (zes weken geleden bevallen) en wil gaan hardlopen.
  Nu weet ik nog wel een beetje het begin maar een naslagwerk zou leuk zijn!

 3. Debbie ~ Fit, Fun & Run 16 juli 2016 at 20:39 - Reply

  winnares is inmiddels bekend gemaakt via instagram! (zie oorspronkelijke post) Liefs, Debbie

Reageer