Lentekriebels

/, Tips/Lentekriebels

Lentekriebels

Met de Marathon in het vooruitzicht heb ik het eerste kwartaal van 2017 geen andere races gepland staan.

Ik focus mij alleen op de Marathon en volg braaf mijn schema. Ik doe er alles aan om blessurevrij aan de start te staan.

Mijn race-kalender voor 2017 bleef eigenlijk tot voor kort nog helemaal leeg. Maar langzaam word hij gevuld.

Zo kreeg ik de uitnodiging om de Gemert City Run te lopen op 13 mei. Ben nog nooit in Gemert geweest. Brabant altijd gezellig, dus ik zeg graag ja! Ik neem een hardloopvriendinnetje mee welke ook Rotterdam Marathon loopt, dan hebben wij gelijk voor daarná weer een mooi doel ;).

Vorige week kreeg ik de officiële bevestiging dat ik op 5 juni deel mag nemen aan de Triathlon van Woerden. Samen met 2 maatjes van mij, als Triathlon-trio welteverstaan. Ik zal het (uiteraard) het 10km loopdeel voor mijn rekening nemen.

2 weken later, 19 juni, ook in Woerden, ben ik van plan mee te lopen met de Singelloop.

Kort daarna, die vrijdag 23 juni, loop ik de Midnight Sun Run Halve Marathon in Reykjavik, IJsland. Je kunt je voorstellen dat dit, naast Rotterdam wel het pareltje van 2017 is. Ik kijk er nu al naar uit, naar de trip zelf natuurlijk, maar ook om 21.1km door Reykjavik heen te rennen.

Vanmorgen kreeg ik dan eindelijk de officiële vergunning van de Gemeente Woerden, dat de tweede editie van (mijn) FitFunRUN door kan gaan! Zet deze voor zondag 27 augustus maar vast in je agenda! Meer info volgt gauw.

Verder houd ik het voor de zomer lekker blanco. En wat er daarna komt, zie ik wel weer.

Vorig jaar is het er te weinig van gekomen, maar dit jaar wil ik wat vaker mijn wakeboard pakken en van het water genieten!

IMG_3257

Naast hardlopen en reizen iets wat ik ontzettend graag doe!

Vorige week, op het moment van schrijven, was het 15 graden (in het zuiden). Deze week kun je je er weer helemaal niets van voorstellen, maar hang on!, beter weer is coming. Maar goed, vorige week, lente in de lucht, afdwalend van mijn werk zat ik bij de leuke aanbiedingen van Protest te kijken naar een nieuw boardshort. Die ik heb dus meteen een gekocht, met nog een kortingscode voor 10% korting!

Laat de lente maar komen (maar laat het zondag 9 april alsjeblieft niet zo warm zijn (10 graden is prima)! dan moet ik 42.195km door Rotterdam heen lopen)!!

Vertel, wat heb jij op je race-kalender van 2017 staan?! En heb jij ook al last van de lentekriebels!?

Debbie

 

By | 2017-12-20T23:31:33+01:00 februari 8th, 2017|Hardlopen, Tips|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer