Kilometers tot & in IJsland – 2017#25

/, Trainingsverslag/Kilometers tot & in IJsland – 2017#25

Kilometers tot & in IJsland – 2017#25

Wanneer jullie dit bericht lezen, heb ik de Halve Marathon in Reykjavik al gelopen en zit ik nog in IJsland (of ben net terug).

Deze week liep ik 28 kilometer en fietste ik 14 kilometer.
En is het de week voor de Midnight Sun Run, Reykjavik.


Maandagavond wilden Micha en ik eigenlijk meelopen met de Singelloop. Een ronde van 3km, waarna ik nog een interval zal doen. Maar door de warmte (28 graden) gekozen lekker thuis te blijven en verder mijn koffer in te pakken.

running

Dinsdag ga ik op de fiets naar mijn werk, 14 kilometer in totaal. Ik werk alleen de ochtend. Het is zo warm en ik ben onrustig voor mijn vertrek. Wil nog wat laatste dingetjes doen en ik wil mijn laatste interval lopen. 1 kilometer inlopen en daarna 10x 100 meter sprint/100 meter rustiger en 1 kilometer uitlopen. In totaal 4  kilometer.

Hardlopen

Donderdag liep ik de eerste kilometers in IJsland! Er stond een lange dag met excursies op het programma, lang in de bus zitten en met een reisdag op woensdag gehad te hebbende, moest ik even gaan (los)lopen. En natuurlijk wilde ik er gewoon even hardlopend op uit door Reykjavik. Dat is toch wel het eerste wat een hardloper wilt doen, bij aankomst op een nieuwe bestemming.
Het is vroeg, 6.45u het is lekker fris, 9 graden. Wel wennen na de warme dagen van 28 graden in Nederland, maar dit voelt heerlijk!! Ik denk dat het wel veel goeds kan betekenen voor de Halve Marathon vrijdag.

Reykjavik

Vrijdag is het zover, de Halve Marathon van Reykjavik. Een mooie maar zware race. Ik loop een PR van 2,5 minuut waar ik zó trots op ben!! Stuk maar tevreden kom ik over de finish. Hoe de race precies is verlopen en meer foto’s deel ik uiteraard ineen apart en uitgebreid verslag ervan. Houd mijn blog en social media in de gaten.

 

By | 2018-04-03T14:53:13+02:00 juni 25th, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer