Guilt-free ijs eten!

//Guilt-free ijs eten!

Guilt-free ijs eten!

Na de Marathon van Antwerpen heb ik mijzelf verwend met een aantal cheat-weken. Had ik wel verdient na al die maanden hard trainen.
Wekenlang propte ik allemaal lekkers in mijn mond waar ik op dat moment zin in had, maar mijn grootste cheat met deze warme weken was wel: ijs.
Overdag aan het water, als toetje na het eten, ’s avonds bij een filmpje. Zelfs na het sporten.

Dat is een beste caloriebom zou je zeggen, maar niet met het calorie-arme ijs wat ik heb ontdekt!
De bekers van Melt Icecream bevatten in vergelijking met normaal ijs een stuk minder calorieën én zitten ook nog is vol met eiwitten. Hoe klink dat!?
Eén hele beker bevat 300 calorieën, terwijl dat normaal toch eerder rond de 1000 zit.
Ik ben los gegaan en probeerde wat smaken uit. Ik ben persoonlijk niet zo van de rode en roze ijssmaken als aardbei en kersen, maar meer van de bruinere varianten. De smaken ‘vanilla cookie’, ‘caramel swearl’, ‘rocking peanuts’ en ‘chocolate lava’ kwamen al gauw positief door de test heen. 

Vaak is het zo, dat ‘cheats’ waar minder suiker in zit ook vaak minder lekker smaken, maar dat is bij dit ijs echt niet het geval. Minder zoet smaakt het wel, maar ik heb dat met zoveel minder calorieën het er wel voor over!

En het mooie is, nu mijn cheat-weken voorbij zijn en ik aan het trainen ben voor mijn Triathlon, kan ik gewoon door blijven genieten!

 

Het ijs is te bestellen via deze link (Foodora in Utrecht) en ik mag jullie een korting geven van 25%! Gebruik daarvoor de korting Debbiemelts25

Dit artikel is in samenwerking met Melt Icecream

 

 

By | 2018-06-11T13:57:16+02:00 juni 11th, 2018|Tips|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer