WIN & KORTING Gezondheidsbeurs

/, Win actie/WIN & KORTING Gezondheidsbeurs

WIN & KORTING Gezondheidsbeurs

TIP: Doe inspiratie op bij de GezondheidsBeurs!
Van 2-5 februari a.s. is deze gezellige en inspirerende beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Inspiratie voor een gezonde leefstijl!

Dit jaar zou ik voor de derde keer achtereenvolgend een bezoekje brengen aan de GezondheidsBeurs. Helaas moet ik het door mijn verhuizing en Marathon trainingen dit keer aan mij voorbij laten gaan.

Vorig jaar had ik zo’n schik, dat kun je terugkijken in deze vlog.

WIN!

Maaar! Dat betekend dat ik 2 gratis toegangsbewijzen heb liggen, die ik graag aan jullie weggeef!!

Wat je daarvoor moet doen? Simpel, hieronder reageren waarom jij erheen wilt en met wie. Laat even je emailadres achter (bij het invullen, hoeft niet alla publiek) en dan neem ik morgenochtend contact met de winnaar op!

Korting

Mocht je deze kaartjes nu niet winnen, maar wel willen gaan, dan kan ik de eerste 100 lezers kaartjes aanbieden voor € 2,50! Bestel deze met actiecode FITFUNRUN op www.gezondheidsbeurs.nl

Wat is er allemaal te doen en te zien?

Veel bekende sprekers over Health, Food, Body, Mind, Beauty & more

Inspiratie voor een gezonde leefstijl met heel veel bekende gasten als Jet van Nieuwkerk (Happy & Healthy), Pauline Weuring (Uit Pauline’s Keuken),  Fajah Lourens (Killerbody), Carolina van Dorenmalen (Foodie-ness), Kasia Rain (Motivational Fitness), Isabel Boerdam (De Hippe Vegetariër), Vivian Reijs (Gezonder & Blijer), Ralph Moorman (Hormoonfactor), Nienke Tode-Gottenbos (De Poepdokter), Mathijs Vrieze (TV-kok), Ionica Smeets (Zoete kinderen eten geen suiker), Denise Mulder (Pole Fitness Master trainer), Daan de Wit (Weet wat je eet), Jolijn Pelgrum (Vegadutchie), Els Jacobs (De Huishoudcoach), Lienke de Jong (Dear Good Morning), Anne Haakmeester (Fannetiek), Lisa Steltenpool (De Vegarevolutie), Claire van de Heuvel (Easy Peasy), Gerard Kerkhof (De Slaapdokter) e.v.a.

En…

Naast ontmoetingen met personalities, bloggers, coaches en auteurs biedt deze gezonde beurs je sfeervolle paviljoens ♡ 45.000 bezoekers ♡ actieve workshops ♡ fitness ♡ ontspannende massages ♡ yoga ♡ mindfulness ♡ smakelijke proeverijen ♡ nieuwste trends ♡ 150 leerzame presentaties ♡ wellness ♡ kooktheater ♡ inspirerende informatie ♡ meet & greet met bekende Nederlanders ♡ voedingsadvies ♡ gezondheidstesten ♡ 325 exposanten ♡ gadgets ♡ gezonde acties met voordeel ♡ knettervers feelgood food ♡ healthy juice bars ♡ gratis digitale GezondheidsGids

 Genoeg leuks te doen al zeg ik het zelf!

 

Info!

De Nationale GezondheidsBeurs

Van 2 tot en met 5 februari 2017

In de Jaarbeurs Utrecht

Open van 10.00 tot 17.30 uur

www.gezondheidsbeurs.nl

 

In samenwerking met de GezondheidsBeurs.

By | 2017-12-20T23:31:34+01:00 januari 30th, 2017|Tips, Win actie|5 Comments

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

5 Reacties

 1. Brenda Pelgrim 30 januari 2017 at 10:11 - Reply

  Ik zou er graag heen gaan om nieuwe ideeën op te doen qua voeding en sport. En niet te vergeten om er een gezellige dag van te maken

 2. Rochelle 30 januari 2017 at 10:12 - Reply

  Ohhhhh kijk, dat lijkt me nou leuk!
  Ik ben gister naar een sportdag geweest van Fitdutchies en bij het naar huis gaan zei ik nog: dit was echt leuk, zeker met al die voedingstips en adviezen voor je lichaam, naast de workouts; bestaat er niet een beurs of zo iets om heen te gaan vol inspiratie en tips? Lijkt me tof…

  En zie hier…

  Dus jaaaaaaa!!!! Ik wil graag gaan!

  En jij veel succes met de voorbereidingen voor de marathon, ik sta aan de kant je toe te schreeuwen in ieder geval!

 3. wendy 30 januari 2017 at 10:52 - Reply

  dit zou ik heel graag willen winnen!
  samen met mijn vriendin zijn we lekker aan het sporten en gezonder te eten, maar we kunnen nog super veel leren van die beurs!
  succes met de trainingen , zelf heb ik afgelopen nov de marathon in New York gelopen .mijn eerste marathon en heb er 5 uur overgedaan, dus nu nog aan de gezondheid werken( paar kilotjes minder) gaat het rennen gemakkelijker.

 4. Manon 30 januari 2017 at 22:02 - Reply

  Als ongeveer 6 jaar ben jk fanatiek aan het hardlopen.
  In 2014 liep ik de marathon, maar om eerlijk te zijn doe ik altijd maar iets. Deze beurs lijkt mij dus erg leuk en leerzaam!

  Eigenlijk had ik Rochelle willen taggen voor deze leuke actie, maar ik zie daf ze al gereageerd heeft! Het lijkt mij erg leuk om hier samen met haar heen te gaan.

  Succes nog met je trainingen voor de marathon… en misschien tot dan! 🙂

 5. Manon 30 januari 2017 at 22:42 - Reply

  Als ongeveer 6 jaar ben ik fanatiek aan het hardlopen.
  In 2014 liep ik de marathon, maar om eerlijk te zijn doe ik altijd maar iets. Deze beurs lijkt mij dus erg leuk en leerzaam!

  Eigenlijk had ik Rochelle willen taggen voor deze leuke actie, maar ik zie daf ze al gereageerd heeft! Het lijkt mij erg leuk om hier samen met haar heen te gaan.

  Succes nog met je trainingen voor de marathon… en misschien tot dan!

Reageer