Food Friday: weetje

//Food Friday: weetje

Food Friday: weetje

Wist je dat je boter uit een pak als bijvoorbeeld koopmans cake 1:1 kan vervangen door appelmoes. Gebruik dan wel 100% appelmoes zonder toegevoegde suikers. Zo maak je de cake al een stuk gezonder. Alsnog zit er in het deeg meer suiker dan dat je het zelf maakt maar als je even niet anders kan of je hebt zin in een makkelijke snack wanneer er mensen op bezoek komen is dit zeker een bewustere keuze! 🙂

By | 2019-02-28T18:45:37+01:00 maart 1st, 2019|Food|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer