Food Friday: Visburger en frietjes

//Food Friday: Visburger en frietjes

Food Friday: Visburger en frietjes

Soms heb je gewoon trek in een burger met friet. Niet de meest gezonde keuze maar soms moet het kunnen! Overigens is dit plankje nog niet eens zo ongezond.
Laatst maakte ik zelf een burger en wauw wat was die goed gelukt. Eigenlijk kan je het broodje met heel veel verschillende burgers beleggen maar ik zal je eerlijk zeggen dat mijn creatie wel erg lekker was!

Ingrediënten voor 1 persoon
– 1 hamburger broodje (deze bijvoorbeeld)
– 1 visburger van vivera
– 1 tomaat
– 1 handje sla naar keuze
– 4/5 plakjes komkommer
– 1el yoghurt mayonaise
– 2tl mosterd
– friet voor 1 persoon

Bereidingswijze
1. Bereid je patatjes, ik at de opa’s friet van Aviko en deed ze in de airfryer.
2. Verwarm de burger op middelhoog vuur in een pannetje, draai hem regelmatig om. Bereid ook het broodje als dat nodig is. Die ik gebruikte moest ik door midden snijden en 2min. aan de binnenkant in een koekenpan bakken.
3. Ondertussen maak je de saus. Meng de mayonaise en mosterd in een bakje.
4. Wanneer de burger klaar is beleg je het broodje met de visburger, tomaat sla en de helft van de saus.
5. Serveer met de patat. Gebruik de overige saus voor de patatjes.
Eetsmakelijk!

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2018-03-15T19:29:15+01:00 maart 16th, 2018|Food|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer