Food Friday: Vegan banaan/avocado smoothie bowl

/, Recepten/Food Friday: Vegan banaan/avocado smoothie bowl

Food Friday: Vegan banaan/avocado smoothie bowl

Een smoothie bowl vind ik heerlijk om zo nu en dan te eten. Het zorg voor een vitamine bomb en het is ook super gezond. Laatst was ik niet helemaal fit en had ik eigenlijk geen trek. Toen heb ik een flinke smootie bowl gemaakt, ik knapte hier vrij snel van op.

Ingrediënten
– 1 baby of 1/2 grote avocado
– 1 ingevroren banaan
– 3 kleine dadels
– 2tl cacaopoeder

Voor de topping
– frambozen
– blauwe bessen
– kokosrasp
– goijessen

Bereidingswijze
1. Vries de dag van te voren de banaan in plakjes in.
2. Stop alle ingrediënten van de bowl in de blender of keukenmachine. Laat draaien totdat alles goed gemalen is.
3. Giet over in een bakje en top met jouw gewenste producten. Ik vind frambozen en blauwe bessen heel lekker.
4. Eet smakelijk!

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2018-09-18T22:47:48+02:00 september 21st, 2018|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer