Food friday: Vegan aardbeien smoothie-bowl

/, Recepten/Food friday: Vegan aardbeien smoothie-bowl

Food friday: Vegan aardbeien smoothie-bowl

In de zomer ontbijt ik het liefst met een smoothie-bowl. Hier kan je eindeloos mee variëren en het is koel. Een goede start van een warme dag! Deze keer maakten ik hem met aardbeien

Ingrediënten
– 1 bevroren banaan
– 150ml amandelmelk
– 100gr bevroren aardbeien
– 30gr granola
– tl kokosrasp
– handje verse aardbeien

Bereidingswijze
1. Snijd plakjes van de banaan en vries die de dag van te voren in.
2. Mix de volgende dag de bevroren banaan, bevroren aardbeien en de amandelmelk in de blender tot een dikke massa.
3. Giet over in een kommetje en garneer met de verse aardbeien, granola en de kokosrasp.

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2018-10-03T16:45:29+02:00 oktober 5th, 2018|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer