Food Friday: Pulled & Potato in Haarlem

//Food Friday: Pulled & Potato in Haarlem

Food Friday: Pulled & Potato in Haarlem

Iedereen heeft wel eens zin in een patatje toch? En zo nu en dan moet dat ook prima kunnen! Laatst kwam ik via instagram op hun site terecht en was ik gelijk verkocht! Op vrijdag kan je hier namelijk een patatje met pulled chicken halen voor maar €3,50! Wauw, wie wil dat nou niet. En geloof mij, je zit daarna vol! De patat is met schil, echt super lekker en de kip is lekker kruidig! Ik zeg zeker een keer naartoe gaan!

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2019-05-08T16:48:41+02:00 mei 24th, 2019|Food|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer