Food Friday: pizza met tomaat en vegetarisch gehakt

/, Recepten/Food Friday: pizza met tomaat en vegetarisch gehakt

Food Friday: pizza met tomaat en vegetarisch gehakt

Ingrediënten
– 1 bloemkool pizza bodem
– tomatensaus
– paprika
– champignon
– kruimgehakt  (ik gebruik die van vivavivera)
– bieslook of basilicum

Bereidingwijze
1. Beleg de bodem met de tomatensaus en de kruiden.
2. Leg daar vervolgens de champignons, tomaten en het kruimgehakt op.
3. Bereid zoals aangegeven staat op de verpakking.

Eetsmakelijk!

Liefs Marlou https://instagram.com/runhealthyfood/

By | 2019-02-14T17:57:23+01:00 februari 15th, 2019|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer