Food Friday: Kippendijen salade

/, Recepten/Food Friday: Kippendijen salade

Food Friday: Kippendijen salade

Dit recept is vrij simpel, het was een ‘in elkaar geflanste left-over’ lunch, maar toch wil ik hem graag met jullie delen. Niet elk recept hoeft ingewikkeld te zijn. Salades vind ik heerlijk om te eten. Vooral wanneer de zon schijnt eet ik graag een salade als lunch. Vooral omdat je er heel veel van kan eten (hihi i like a lot food) maar ook omdat het natuurlijk erg gezond is. Zo kom je makkelijk aan je aanbevolen 200gr groente op een dag.

Ingrediënten
– 200gr kippendijenvlees
– 200gr wortels
– 50gr rucola
– 3 tomaten
– kwart komkommer
– knoflooksaus
– curry
– 1/1,5tl kipkruiden

Bereidingswijze
1. Voeg de kruiden aan de kip toe en bak het vlees zo een 15 minuutjes goudbruin in een koekenpannen.
2. Snij de tomaat, komkommer en wortel in kleine stukjes.
3. Leg vervolgens op een bedje van sla alle ingrediënten, drizzle de knoflooksaus en curry erover en klaar!
Lekker smullen maar.

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2018-05-13T23:05:43+02:00 mei 18th, 2018|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer