Food Friday: Kip wraps

//Food Friday: Kip wraps

Food Friday: Kip wraps

Aangezien ik totaal geen brood eter ben ga ik altijd opzoek naar een alternatief waar ik wel aan mijn dagelijkse voedingsstoffen kom. Zo is één van mijn favoriete een wrap. Simpel te maken en je kan erop gooien wat je wilt.

Ingrediënten voor 1 persoon
– 2 tortilla wraps
– zuivelspread
– 6 plakjes kipfilet tuinkruiden
– pijnboompitjes
– rucola sla

Bereidingswijze
1. Zet de pijnboompitjes op laag vuur en roer regelmatig om.
2. Verwarm de wraps op zoals op de verpakking vermeld staat. Ik deed ze even 10s per kant in een pan op middelhoog vuur.
3. Beleg vervolgens in de volgende volgorde: zuivelspread, gerookte kipfilet, pijnboompitjes en de sla.
4. Rol op en smeer nog een beetje zuivelspread op het uiteinde zodat hij goed blijft plakken. Eet smakelijk!

Liefs Marlou

By | 2018-03-02T11:25:46+01:00 maart 9th, 2018|Food|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer