Food Friday: hotspot

//Food Friday: hotspot

Food Friday: hotspot

Mijn broer werkt bij een strandtent in Bloemendaal aan zee; Rapa Nuia. Ik ben daar ook geregeld te vinden in de zomer. Van een bakje koffie tot een smoothie, maar het avondeten en vooral de toetjes zijn daar ook echt verrukkelijk. Van vlees tot iets vegatarisch of vis? Ze hebben het er allemaal!

Als je ooit in de buurt bent zou ik zeker even langs gaan! 🙂 Aanrader: ga zo wie zo voor de cheesecake en als je lekker slecht voor de 3 gangen gaat de nacho’s!!

Liefs Marlou https://instagram.com/runhealthyfood/

By | 2019-09-03T09:44:22+02:00 juli 12th, 2019|Food|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer