Food Friday: Home made pizza Hawaï

/, Recepten/Food Friday: Home made pizza Hawaï

Food Friday: Home made pizza Hawaï

Pizza, wie houd er niet van? Ik denk dat iedereen het liefste 1 keer per week pizza eet. Jammer genoeg bevat een pizza van de pizzeria al gauw 1000 calorieën. Magioni kwam daarom met groente pizza bodems van ongeveer 400kcal. In eerste instantie dacht ik dat het te veel naar groente zou smaken maar dit is helemaal niet het geval! Sterker nog: je proeft niet eens dat er groente inzit.

En het fijne van dit product is dat je erop kan gooien wat je zelf wil. Hieronder één van mijn favoriete creaties. De pizzabodems zijn te koop bij de Albert Heijn en de Jumbo.

Ingrediënten
– 1 bloemkool of courgette pizza bodem
– tomaten saus
– pesto
– ananasblokjes
– vegatarische wokreepjes (ik gebruik die van vivavivera) of kip
– zongedroogde tomaatjes
– rucola

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven zoals voorgeschreven staat op de verpakking.
2. Beleg ondertussen de pizza met de tomaten saus, gevolgd door de anasblokjes, wokreepjes en de zongedroogde tomaatjes.
3. Druip de pesto erover en schuif in de oven zoals aangegeven staat op de verpakking.
4. Wanneer die uit de oven komt strooi je de rucola erover en aanvallen maar!

Persoonlijk vind ik ananas op een pizza echt heerlijk. Wat is jou favoriete ingrediënt op een pizza?

Liefs Marlou https://instagram.com/runhealthyfood/

By | 2018-11-08T19:26:47+01:00 november 9th, 2018|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer