Food Friday: Granola (vegan)

/, Recepten/Food Friday: Granola (vegan)

Food Friday: Granola (vegan)

Granola is erg makkelijk om zelf te maken. Vaak maak ik in één van mijn vrije dagen een grote weckpot waar ik dan ongeveer 2 weken mee doe. Dit is een recept waar je weer eindeloos mee kan variëren en je dus je eigen draai eraan kan geven. Toch deel ik het recept hoe ik hem het liefst maak.

Ingrediënten
– 150gr havermout
– 35gr cranberry’s
– 20gr pompoenpitten
– 20gr walnoten
– 15gr agavesiroop
– 15gr lijnzaad

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Doe alle ingrediënten, behalve de cranberry’s in een beslagkom en roer goed door.
3. Leg op de bakplaat en zet voor 15min. in de oven. Roer het om de 5min. om anders brand het aan.
4. Doe de granola weer in de beslagkom en voeg als laatste de gehakte walnoten en de cranberry’s toe.
5. Bewaar het max 2 weken in een dichte pot, bijvoorbeeld een weck pot.

Je kan zelf de ingrediënten vervangen door wat jij lekker vind.

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2018-11-14T23:30:38+01:00 november 16th, 2018|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer