Food Friday: Gezonde frappuccino

/, Recepten/Food Friday: Gezonde frappuccino

Food Friday: Gezonde frappuccino

Iedereen kent onderhand de frappuccino bij de Starbucks wel. Deze is heerlijk en moet ook af en toe wel kunnen maar is niet echt super gezond. Nu ben ik de laatste tijd een beetje aan het experimenten met koffie, dat viel nog niet op he? haha. Zo ben ik ook aan de slag gegaan met een gezonde(re) frappuccino. Je kan 2 varianten kiezen: de gezonde zonder slagroom of de ongezonde(re) met slagroom. Doe lekker waar jij op dat moment zin in hebt want hey soms kan het gewoon he? ­čÖé Je moet ook genieten! Komt die hoor.

Ingredi├źnten voor 1 frappuccino
– 1 kopje nespresso
– 1 banaan
– scheut amandelmelk
– 6 ijsklontjes

Optioneel (eventueel)
– slagroom
– caramel siroop

Bereidingswijze
1. Zet koffie en zet voor ongeveer 15/30min. in de koelkast tot het goed koud is.
2. Mix alle ingredi├źnten, behalve de topping natuurlijk, in een blender totdat de banaan en de ijsklontjes goed gemalen zijn.
3. Giet over in je beker en top af met slagroom en/of caramel siroop.

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2018-09-13T13:33:37+02:00 september 14th, 2018|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer