Food Friday: favoriete snack uit de winkel

//Food Friday: favoriete snack uit de winkel

Food Friday: favoriete snack uit de winkel

Normaal deel ik een recept, vandaar doe ik het even anders. Ook ik heb wel eens geen zin om mijn eigen snacks te maken en koop iets! Mijn favoriete snack zijn deze repen van NAKD. De smaak carrotcake is één van mijn favorieten, niet gek aangezien ik dol ben op carrot cake!

Koop jij ook wel eens kant en klare snacks? Welke vind jij erg lekker? 🙂

By | 2019-04-04T19:41:28+02:00 april 5th, 2019|Food|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer