Food Friday: Dadel bootjes

//Food Friday: Dadel bootjes

Food Friday: Dadel bootjes

Dadels zijn 1 van mijn favoriete ingrediënten. Buiten dat ik ze vaak gebruik bij het bakken eet ik ze ook wel eens door mijn havermout of maak ik er dadelbootjes van. Heel simpel en snel te maken en vooral erg lekker!

Ingrediënten voor 3 bootjes
– 3 dadels
– 3tl pindakaas (100% pindakaas van de AH of cranberry kaneel van Mister Kitchen)
– 9 amandelen

Bereidingswijze
1. Snijd de dadels doormidden tot je de pit raakt. Ontpit de dadel en doe dit bij alle 3.
2. Pak 1 tl pindakaas en doe dit in 1 dadel.
3. Druk 3 amandelen er met 1 punt in en vervolg stap 2 en 3 bij alle dadels.
Aanvallen maar 🙂
dadelbootjes 2

Handig voor als je onverwachts bezoek krijgt of wanneer je er zelf gewoon trek in hebt. Ik vind dadels altijd erg lekker en vooral erg machtig.

Liefs Marlou
https://www.instagram.com/runhealthyfood/

 

By | 2017-12-20T23:31:23+01:00 september 22nd, 2017|Food|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer