Food Friday: Café Martinus in Haarlem

//Food Friday: Café Martinus in Haarlem

Food Friday: Café Martinus in Haarlem

De aankomende 6 weken zal ik wisselend een recept en een lekkere en gezonde hotspot posten. Ik reis a.s. maandag voor 6 weken af naar de Filipijnen.

Één van mijn favoriete hotspots in Haarlem, waar ik woon, is cafe Martinus. Ik at hier laatst heerlijke red velvet pannenkoekjes met vanille roomijs, chocoladesaus en rode besjes! Echt om je vingers bij af te likken. Maar ze hebben ook heerlijk belegde broodjes, salades en poké bowls! Als drinken hebben ze verschillende verse sapjes, koffie/thee en frisdrank. De cappuccino is hier trouwens verrukkelijk!

Buiten dat ziet het zaakje er ook super leuk uit. Hieronder een aantal foto impressies. Je kan er ook een vegadering houden, daar hebben ze een aparte ruimte voor.

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2019-05-11T10:31:05+02:00 mei 10th, 2019|Food|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer