Food Friday: Bietensalade

//Food Friday: Bietensalade

Food Friday: Bietensalade

Bieten eet ik graag, nou kwam ik laatst op het idee om er een salade van te maken met appel en noten. Dit recept moeten jullie echt maken als je van bieten houd.

Ingrediënten
– 1 voorgekookte rode biet
– 1 appel, ik had elstar
– 1/3e van een pakje feta
– stuk of 10/12 walnoten
– verse peterselie

Bereidingswijze
1. Snijd de bieten en appel in reepjes, de feta in blokjes en breek de walnoten door drieën.
2. Garneer op je bord met de verse peterselie en aanvallen!

Zo klaar zij ik toch? 🙂

Liefs Marlou
ttps://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2017-11-28T10:32:24+01:00 november 17th, 2017|Food|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer