Food Friday: Bananen split (vegan)

/, Recepten/Food Friday: Bananen split (vegan)

Food Friday: Bananen split (vegan)

Zin in een makkelijk, snel bereidend en lekker ontbijt? Dan is deze bananen split echt wat voor jou! Je zet hem binnen 3min. op tafel en het is echt super lekker! Het geeft je een flinke boost voor de dag.

Ingrediënten
– 1 banaan
– 1el alpro kwark
– 1el granola
– 1el noten
– 0,5el pindakaas

Bereidingswijze
1. Schil de banaan en snij hem dwars doormidden.
2. Strooi de kwark, granola, noten en pindakaas erover en voilá!
Eetsmakelijk.

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2018-12-14T01:34:23+01:00 december 14th, 2018|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer