Food Friday: Avocado toast

/, Recepten/Food Friday: Avocado toast

Food Friday: Avocado toast

Ik ben totaal geen brood eter. Als ik het een keertje eet zit er vaak avocado/quacamole op. Quacamole is eigenlijk een kruiden die je door de avocado doet, gewoon heel simpel uit een zakje. Daarop leg ik vaak nog iets van een topping omdat ik het anders een beetje saai vind. Deze 2 varianten eet ik vaak en wilde ik graag met jullie delen.

Ingrediënten voor 1 persoon
– 2 volkoren boterhammen
– 1/2 grote of 1 kleine avocado
– quacamole kruiden (ik gebruik deze)
– 10 cherry tomaatjes of 1 grote tomaat
– 1 ei
– peper

Bereidingswijze
1. Kook het ei naar wens, ik doe meestal 7/8min.
2. Ondertussen kan je de quacamole maken zoals aangegeven staat op de verpakking. Ik gebruik meestal 1/3e van een zakje. Smeer het uit over de boterhammen.
3. Snij de cherry tomaatjes doormidden of de tomaat in plakjes en beleg hiermee 1 boterham.
4. Wanneer het ei klaar is leg je deze op de andere boterham.
5. Een beetje peper erover en jou lunch is klaar!
Eetsmakelijk!

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2018-05-28T17:32:26+02:00 juni 8th, 2018|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer