Food Friday: Avocado spaghetti

/, Recepten/Food Friday: Avocado spaghetti

Food Friday: Avocado spaghetti

Dat hardlopers veel koolhydraten en dus pasta eten hoef ik jullie vast niet te vertellen. Zo probeerde ik laatst spaghetti met avocado wat echt mega lekker is. Op die manier heb je een gezond sausje. De variant die ik maakte heb ik hieronder voor jullie uitgewerkt. Ik zeg: snel die keuken in en koken maar want dit gaan jullie echt lekker vinden!

Ingrediënten voor 1 persoon
– 75gr spaghetti
– 200gr cherry tomaatjes
– 60gr avocado
– 10gr pijnboompitjes
– handje rucola
– quacamole kruiden

Bereidingswijze
1. Kook de spaghetti zoals aangegeven staat op de verpakking.
2. Ondertussen maak je de quacamole zoals aangegeven staat op de verpakking.
3. Rooster de pijnboompitjes licht bruin.
4. Wanneer de spaghetti klaar is voeg je daar het avocado prutje aan toe.
5. Vervolgens de cherry tomaatjes en de pijnboompitjes.
6. Als laatste top je het recept met de rucola en voila jou super healthy avocado spaghetti maaltijd is klaaarrr!
Eetsmakelijk.

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2018-05-28T17:31:32+02:00 juni 1st, 2018|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer