Wees nog beter zichtbaar, met de FlipBelt Reflective ( + WINACTIE 3x!)

/, Win actie/Wees nog beter zichtbaar, met de FlipBelt Reflective ( + WINACTIE 3x!)

Wees nog beter zichtbaar, met de FlipBelt Reflective ( + WINACTIE 3x!)

De kortste dag hebben we inmiddels (gelukkig!) gehad, maar het duurt nog wel even voor we ’s morgens vroeg en ’s avonds uit het werk weer in het licht kunnen lopen.

Het is voor ons lopers natuurlijk hartstikke belangrijk dat we goed zichtbaar zijn in het donker.

Zorg voor lampjes, lichtkleurige kleding en zoveel mogelijk reflecterende delen.

Een uitkomst vind ik de nieuwe FlipBelt met rondom reflecterende details.

flipbelt-reflective-2

Opvallen

Je kunt niet genoeg opvallende details gebruiken als loper in het donker.

Zelf ben ik een voorstander van details rond heup, borst en hoofdhoogte.

Ik loop in het donker graag in mijn reflecterende broek, welke zorgt voor oplichtende benen wanneer er bijv. een auto zijn lampen op schijnt.

Daarbij draag ik om elke bovenarm een ledlamp-bandje. Deze bandjes zijn echt in heel veel winkels te koop.

Er zijn hoofdlampjes te koop (die je op een hoofdband draagt), ik ben ze eerlijk gezegd nog niet tegengekomen op straat.
Ook zijn er vesten met ledlampen die je om je romp kan dragen.

Extra veiligheid welke de FlipBelt biedt, is zichtbaarheid rondom je heupen. Is toch wel een hoogte welke goed gezien word door automobilisten wanneer hun lampen daarop schijnen.

De FlipBelt is toch wel uitgegroeid tot 1 van de meest handige hardloopgadgets van het moment met zijn handige opbergruimte, het niet omhoog kruipen & schuren en fijne stof.
Ik vind het een simpele, maar handige detail. Chapeau FlipBelt!

flipbelt-reflective

Wellicht overbodig, maar ik meld toch deze extra tip: om op zoveel mogelijk paden te lopen die goed verlicht zijn. Zo word jij gezien door mede-verkeersgebruikers en zie je zelf goed waar je loopt.

Doe er je voordeel mee! Veiligheid voorop.

Winnen

Natuurlijk heb ik kunnen regelen dat ik in samenwerking met FlipBelt een aantal weg mag geven aan mijn lezers. Ik heb er 3 beschikbaar en ik heb daar 3 verschillende ACTIES voor bedacht:

FlipBelt nummer 1) ga ik weggeven onder mijn Instagram & YouTube volgers. Volg mij op beide kanalen en laat mij d.m.v. een reactie hieronder, op Instagram óf op YouTube weten waarom jíj wilt winnen. (post een foto, een gekke reactie, wees creatief! vergeet mij niet te taggen)

FlipBelt nummer 2) gaat gewonnen worden door degene die meedoet met de Runatics Bootcamp op zondag 15 januari aanstaande én de nieuwjaarsduik het origineelste volbrengt.

FlipBelt nummer 3) ga ik samen met nog meer spullen in een rijkelijk gevuld pakket veilen voor het Ouderenfonds.
Zoals je wellicht gelezen hebt, ga ik met mijn Rotterdam Marathon geld inzamelen voor dit goede doel. Hier vertel ik in een latere post meer over!

Wil je mij overigens ‘gewoon’ willen sponsoren (en dus het goede doel Ouderenfonds helpen), kijk dan op mijn actiepagina.

Succes!

Debbie

 

 

# In samenwerking met FlipBelt.

By | 2017-12-20T23:31:44+02:00 januari 9th, 2017|Tips, Win actie|3 Comments

About the Author:

Debbie, 38 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van de leukste zoon van 11 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief lezen.

3 Reacties

 1. Sander 9 januari 2017 at 16:05 - Reply

  Oh dat zou geweldig zijn om die te winnen. Zo’n handig ding!

 2. Arianne 9 januari 2017 at 20:11 - Reply

  Super
  Ik loop altijd in de ochtend
  Wanneer de kinderen naar school gaan.
  Dan hoop ik dat ze me dan beter zien.

 3. Jolanda 9 januari 2017 at 21:29 - Reply

  Waaahaaa!!! Ikwillemwinnenn!! Ik ben helemaal geen avondloopster omdat ik zo onzichtbaar ben voor mijn gevoel… Maar zo’n Flipbelt met licht zou van mij een lichtpuntje voor vele automobilisten maken! Zo maak ik mezelf blij door ook s avonds te lopen én de mensen om me heen door hun lichtpuntje in het donker te zijn 😉 Ik zeg WIN-WIN!! Nu alleen nog winnen…

Reageer