Mijn favo producten Body & Fitshop

//Mijn favo producten Body & Fitshop

Mijn favo producten Body & Fitshop

Op dit moment zijn dit mijn favorieten bij de Body & Fitshop. Enkele gebruik ik al jaren, enkelen zijn nieuw.

Smart Protein – eiwitpoeder voor na het trainen, smaak Chocolate Coconut Bounty Milkshake.
Deze is zó lekker! Dit mijn nieuwe favoriet, normaal bestel ik altijd banaan, maar sinds ik deze geproefd heb, blijf ik bij deze!
Normaal vind ik cocos erg overheersend en ‘nep chocomelk’ vind ik altijd erg nagemaakt, maar deze is echt verrassend lekker!

Magnesium – deze heb ik altijd in huis. Aan te raden voor ons die veel kilometers maken. Goed voor de spieren en geeft energie.

Isostar Powertabs – perfect als sportdrank. Rijk aan koolhydraten (19 gram per tablet), aangevuld met natrium, calcium, magnesium, kalium, vitamine E, C en B11. Ideaal voor, tijdens of na een inspanning. Ik doe er altijd één in mijn flesje bij lange duurlopen en/of fietsrit.

Vegan Crunchy Bars – deze wilde ik proberen, het ‘vegan’ sprak mij wel aan, maar eerlijk gezegd weet ik niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Ze zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten…en dat proef je ook.
Ze zitten vol zaden, kokos, rijsteiwit, vlokken, frambozen, vezels en pitten. Misschien moet ik er wat meer nemen voor ik ze echt kan waarderen.

Vegan Crunchy Granola – daarentegen is gewoon heerlijk te verwerken met kwart en wat fruit. Eet het als ontbijt of als late night snack na het sporten.

Crunch & cream cookies – qua uiterlijk een beetje denken aan de Oreo. Echter is dit een suikerarm eiwitkoekje.

Lifemaxx Crossmaxx – buikspier mat
Deze gebruik ik om mijn buikspieroefeningen mee te variëren. Ideaal ding!

Producten je intypen op de website van de Body en Fitshop. Have fun shopping!

 

 

By | 2018-06-29T07:33:38+02:00 juni 28th, 2018|Tips|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer