Doelen 2018 (terugblik) & 2019 (vooruitblik)

//Doelen 2018 (terugblik) & 2019 (vooruitblik)

Doelen 2018 (terugblik) & 2019 (vooruitblik)

De periode rond oud en nieuw is altijd wel een moment dat je even terugblikt en vooruit kijkt. Jezelf nieuwe doelen stelt. En zijn alle verwachtingen van afgelopen jaar werkelijkheid geworden?

TERUGBLIK 2018

Met trots kan ik wel zeggen dat mijn doelen voor 2018 gelukt en behaald zijn, ik beschreef ze in dit artikel.
Nog een Marathon lopen, deed ik. Ik liep er zelfs één extra en liep bij beide Marathons tijden welk ik nooit voor mogelijk gehouden had.
De (sprint) Triathlon heb ik gedaan, een PR op de 10km heb ik gelopen.
Het steunen van Het Ouderenfonds; honderden euro’s opgehaald via mijn Marathon-sponsoringen, veiling en bijdrage via mijn hardloopevent (dus ook dankzij veel van jullie!).

Fit, Fun & Run de business loopt lekker, ik tikte in december zelfs het vijf-jarig bestaan aan. Ik deed daarbij een leuke weggeefactie waar volop aan meegedaan werd! Super tof dit te mogen doen!

Mindfulness heb ik een training voor gevolgd, heb een tijdje mezelf kunnen motiveren om thuis te mediteren en aansluitend yoga-oefeningen te doen, maar dat is er helaas weer bij ingeslopen. Gaat gewoon weer op de lijst voor 2019! Ben inmiddels op yoga-les op maandagochtend. Hopelijk kom ik dan weer in de goede vibe.

Reizen heb ik absoluut geen klagen over gehad en kijk ik met veel plezier op terug, waar ik allemaal weer geweest heb mogen zijn. Ik bof maar dat ik dit allemaal kan doen! Een vol verslag over mijn reizen van 2018 vind je hier.

Wat 2019 mij gaat brengen? Who knows. Maar ik zal mezelf niet zijn als ik mezelf niet een aantal doelen heb gesteld.

VOORUITBLIK 2019

De focus ligt bij mijn zoon van 11, Micha Kenneth, die van het laatste basisschool-jaar de stap naar middelbareschool gaat maken. Heel spannend!

Op sportief vlak ben ik op het moment van schrijven een beetje inspiratieloos voor de komende maanden. Heb niet echt hardloopwedstrijden waar ik persé aan mee wil doen, ga ik mijn tijden op de 5 km en 10 km aanscherpen? Vast wel. Maar op dit moment is het geen ‘moeten’.
Wel staan de CPC-loop Halve Marathon en de Kwart Marathon van Rotterdam op het programma. Maar is eigenlijk meer ‘voor de gezellig’ met vriendinnen.

De grootste uitdaging die ik mijzelf stel voor 2019 is de Jungfrau Marathon in Zwitserland. Ik heb daar in 2017 de 10 km gelopen en heb gezegd terug te komen voor de hele Marathon.
Ik ben dan ook voornemens om op 7 september a.s. aan de start te staan. Tegen die tijd heb ik wel weer zin in een beetje uitdaging, dat weet ik nu al van mijzelf.
Ik heb geen ambitie om (in 2019) nog een ‘asfalt-Marathon’ te lopen, het word de berg op! Een uitdaging voor een Hollandse-polder-dame als ik.

Dat zal betekenen dat ik mijn reizen hier ook op ga aanpassen, aangezien ik wat meer hoogtemeters zal gaan trainen.
Heb sowieso al twee prachtige trips op het oog, maar daar zal ik later op terug komen als dat meer vorm begint aan te nemen. Mocht je nog tips voor mij hebben, waar ik het beste kan trainen (BeNeLux, Duitsland), hoor ik dat graag!

Verder zal ik met mijn business Fit, Fun & Run weer druk zijn om van mijn hardloopevent in augustus weer een succes te maken. Zal ik een training hier en daar gaan geven en wil ik mijn blog weer verder uit gaan breiden.
Er is meer rust en ruimte in mijn leven gekomen voor dit laatste en gezien de laatste samenwerkingen heb ik er alle vertrouwen in dat dát goed gaat komen!

Voor de rest laat ik alles lekker op zijn beloop en laat ik ruimte over voor dingen die tussendoor komen. Je kunt niet alles vooruit plannen, right?
By | 2018-12-29T10:41:45+01:00 december 31st, 2018|Geen categorie|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer