CHALLENGE YOURSELF. MEET YOURSELF. – 2017#41

/, Trainingsverslag/CHALLENGE YOURSELF. MEET YOURSELF. – 2017#41

CHALLENGE YOURSELF. MEET YOURSELF. – 2017#41

Ik mag terug kijken op een toppertje van een week. Top training op de baan en een paar mooie kilometers in Ierland.

Ik liep deze week 17 kilometer: 8 kilometer op Nederlandse bodem en 9 kilometer op Ierse bodem. 


baan

Dinsdag was mijn tweede training op de baan en dit ging lekker!
Ik liep 2 kilometer in en na wat core- en looptechniekoefeningen gingen we aan de slag.
Ik liep 4 kilometer om en om hard en rustig en had hierdoor kilometers met een pace van 3.35min/km en 3.49 min/km. Wat?! Ik liep tevreden nog wat uit en deed mijn cooling down.

Wicklow

Vrijdag was ik in Ierland, bij Wicklow Mountains waar ik na een dag sjokken zin had om te rennen. Ik kon niet lang meer, omdat we bijna vertrokken met de bus, maar heb er wel 2 kilometer van kunnen maken. Prachtige omgeving om doorheen te rennen! Jammer dat ik niet langer kon.

dublin2

Zaterdagochtend liep ik in het mooie Dublin. Met weer een drukke dagprogramma had ik niet de rust om megalang te gaan, dus maakte ik er 4 kilometer van, dwars door de stad. Heerlijk in de ochtendvroegte, langs de rivier en stille straatjes waar het de avond ervoor nog een drukte van jewelste was.

Dublin3

Zondag was mijn laatste kans nog een stukje te rennen in Dublin dus ik sprong vroeg uit bed voor een kleine 3 kilometer. Beter iets dan niets, toch?
Genietende van het prachtige Dublin deed ik mijn ronde langs het water en schoot nog wat foto’s, met uiteraard een plaatje bij de wereldberoemde Temple Bar herken jij hem?

 

 

 

By | 2018-04-03T14:48:34+02:00 oktober 16th, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer