WIN startbewijs virtuele run Hardloop Event

//WIN startbewijs virtuele run Hardloop Event

WIN startbewijs virtuele run Hardloop Event

Al eens mee gedaan aan een virtuele run!?
Zelf je locatie, afstand en tijd bepalen, geen drukte om je heen, maar toch een medaille ontvangen?

Ik zeg doen en dit is je kans om het uit te proberen, want ik geef een startbewijs via Hardloop Event weg!

Wie en wat is Hardloop Event? 

Hardloop Event  is dé organisatie in Nederland welke al 2 jaar virtuele runs organiseert.

Wat is een virtuele run? De datum van een run word vooraf bepaald, jíj bepaald de afstand, de locatie en het tijdstip.
Inschrijfkosten zijn € 12,50. Je ontvangt een startnummer thuis via de mail. Je loopt de run waarvoor je je opgeeft op een zelf uitgekozen locatie en tijdstip. Deelt je foto met Hardloop Event (niet verplicht). En een aantal dagen na de loop ontvang je een medaille thuis. En last but not least: je sponsort ook nog eens het goede doel!
Zo heb je de lusten van een hardloopevenement en niet de lasten (lang wachten, snel uitverkocht, er naartoe rijden etc. etc.). Je kunt kiezen uit 5km en 10km (maar langer en of korter mag ook!).
Je kunt alleen lopen, maar ook in een groep.

Meedoen

Het weekend van carnaval (25/26 februari a.s.) word er de volgende virtuele run georganiseerd, de Carnavals Run.
Voor mij staat er een 10km voluit op mijn Rotterdam schema, welke wij in een groep gaan lopen.
Mooi moment om op deze manier mijn eerste medaille van 2017 te innen!

Wil jij ook dat weekend meedoen aan deze run?

» Volg mij dan op Instagram @fitfunrun_com

» Vertel hieronder waarom het jou leuk lijkt om aan deze race mee te doen!

Ik liep al eerder mee met de virtuele runs van Hardloop Event, in juli 2015 liep ik met met de Le Run de France in de hitte en ging ik voor een mooie tijd op de 5km, april dat jaar liep ik met een kater de Koningsdagrun en februari 2016 met sneeuw en wind 15km tijdens de Love 2 run Run.

Ik daag je uit!

Succes & alaaf!

Debbie

By | 2017-02-13T11:49:00+01:00 februari 13th, 2017|Win actie|11 Comments

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

11 Reacties

 1. Alexia 13 februari 2017 at 07:31 - Reply

  Wat leuk een virtuele run. Ik wil graag meedoen en wel om de volgende reden. Ik ben met carnaval een week op vakantie. Normaal gesproken probeer ik dan een buitenlandse run aan de reis te koppelen. Zo liep ik al in San Francisco en binnenkort in Edinburgh. Nou ga ik deze keer naar Kaapverdie en daar zijn helaas geen runs. Hoe leuk zou het zijn als ik daar dan toch een virtuele run kan doen….met medaille

 2. Sander 13 februari 2017 at 07:37 - Reply

  Dat lijkt mij wel gaaf! Je komt sowieso als eerste over de finish. En geen stress in het startvak…

 3. Martijn Prak 13 februari 2017 at 08:14 - Reply

  Wat een leuk idee! Ik zou graag mee willen doen. Aangezien ik in een uithoek van Nederland woon ‘mis’ ik vaak de leuke hardloopwedstrijden. Op deze manier is het wel heel makkelijk om aan een wedstrijd mee te doen! Daarnaast loop ik dan mijn eerste wedstrijd samen met jou, toch?

 4. micihelle veldhuizen 13 februari 2017 at 08:38 - Reply

  Wat leuk een virtuele run! Ik zou graag mee willen doen omdat dit mijn eerste virituele run zou zijn! ik heb nog nooit meegedaan aan een virituele run en het zou super gaaf zijn om dit ook een keer mee te kunnen maken.
  Hoe cool is dat! En gelijk een goede training voor mijn 2e halve marathon 19 maart aanstaande.

 5. Natascha swankhuizen 13 februari 2017 at 08:55 - Reply

  Alaaf..ik zou zeker nog mee willen doen. Lekker verkleed hardlopen. Dit is wel de leukste denk ik.

 6. Stefanie Lorwa 13 februari 2017 at 09:03 - Reply

  Ja super leuk!!! Druk aan trainen voor mijn 2e halve marathon over 3,5 week. Wat zou het mooie beloning zijn voor mijn laatste lange duurloop voor de cpc.

 7. Jennifer 13 februari 2017 at 11:07 - Reply

  Wat een leuk initiatief! Ik heb nog niet eerder gehoord van een virtuele run en nu lees ik er over. Ik zou graag meedoen omdat ik na 7 mnd rust en heel veel kilometers hardlopen weer begonnen ben. Het zou een goede motivatie zijn om in mijn eigen omgeving te genieten van mijn persoonlijke ‘wedstrijd’ en uitdaging en het rennen weer consequent op te pakken.. 🙂

 8. Anouk 13 februari 2017 at 12:23 - Reply

  O wat jammer! Ik heb mijn zoontje van 6 en mezelf al ingeschreven voor de carnavalsrun. Onze eerste deelname aan een virtuele wedstrijd. Super veel zin in!!! Dus we gaan al uitkijken naar de volgende….

 9. Martine 13 februari 2017 at 19:16 - Reply

  Ik heb me al ingeschreven maar vind het eigenlijk wel leuk voor mijn man!
  Dus ik loot graag mee

 10. Joyce pots 14 februari 2017 at 00:06 - Reply

  Debbie wat super leuk!! Ik heb al wensen virtuele run gelopen de winterrun zo uit mijn hoofd mijn medaille kwam toen mooi blinkend uit Engeland Wat goed dat we het ook in Nederland hebben! Ik wilde nog opgeven voor de run van de roparunners maar met carnaval op deze manier verplicht de kater eruit lopen is ook wel ontzettend motiverend druk weekend altijd ja ook hier in het oosten wordt het gevierd !! En die zondag staat er een loop van 2 uur op mijn schema dus dat wordt een zware Maar een mooie medaille zal mij zeker motiveren
  Dus ja omdoe graag mee eenmaal er graag kans op

Reageer