Asics Frontrunner Team-member

//Asics Frontrunner Team-member

Asics Frontrunner Team-member

Hardlopen is mijn passie. Dat weet inmiddels iedereen.
Ik heb al zoveel mooie momenten mogen beleven sinds ik ben gaan hardlopen.

En nu mag ik mij sinds afgelopen maandag Asics Frontrunner noemen!!! Nu kan ik nóg meer met hardlopen bezig zijn, mij met leuke hardloopmaatjes omringen, mensen motiveren en dit allemaal op mijn favoriete hardloopmerk Asics.

Zout Fotografie

Foto: Zout Fotografie

Asics meldde eind vorig jaar op zoek te gaan naar een welgenoemd ‘Asics Frontrunner team’. Een team van 30 (passievolle) hardlopers. Hardlopers uit verschillende gradaties; beginners, trailers, Marathonlopers, sprinters, jong/oud, man/vrouw. Iedereen mocht zich opgeven.
Van te voren kreeg ik vanuit een bepaalde hoek de tip mij in te schrijven, waardoor ik er serieus over ben gaan nadenken, waar ik overigens heel blij mee ben!, anders had ik mij waarschijnlijk niet (direct) opgegeven.
Ten eerste omdat ik helemaal niet wist wat het inhield (wat het nu precies ís, licht ik onderaan toe), maar vooral als hoofdredenen dat ik aan het trainen ben voor mijn eerste Marathon en nog een verhuizing voor mijn kiezen had. Deze 2 zaken (vooral de combinatie) neem ik uiterst serieus, dus ik wilde mijn focus daar houden.

Aanmelding & bekendmaking

Echter, na de tip van inschrijven, aansporen van verschillende hardloopmaatjes en de enthousiasme die losbarstte op social media, heb ik mij op 3 januari 2017 (de dag dat de inschrijvingen open gingen), direct ingeschreven.
Ik ben dan wel het type; als ik besluit ergens voor te gaan, er dan ook echt voor te gaan. Dus dag 1, inschrijving done. En toen was het maar afwachten.
Vele enthousiaste berichten en foto’s volgden op Social Media. Het werd spannend gehouden.
Daarna was het wat langer dan een maand afwachten.
Gelukkig had ik met de verhuizing en trainingen genoeg afleiding. Ik was zelfs misschien bang dat ik daardoor te weinig actief meedeed met de social media gekte.

Afgelopen weekend kreeg ik ineens al van wat hardloopvriendinnetjes het bericht dat zij een afwijzing hadden ontvangen per mail. Ik kreeg geen mail; geen afwijzing, maar ook geen bevestiging. Zou dat goed nieuws betekenen?

Maandag (20 febr.) om 10.00u zou er bekend gemaakt worden wie er in het team zaten.
Voor mij stond er een 12km op het programma en die startte ik ’s morgens vroeg. Ik zou dan net terug zijn met de bekendmaking, ik zal wel gewoon een mail krijgen, dacht ik.
Totaal blanco startte ik aan mijn run, ik zou na het douchen kijken of ik erbij zat.
Maar mijn hemel, haha, tijdens mijn run werd er een groepsapp aangemaakt met alle ‘potentiële Frontrunners leukerds’ en je kunt je voorstellen hoe actief zo’n groepsapp dan is met zo’n 20/30 personen er in.
Ik stuurde een grappige runfie (hardloopselfie) met de melding dat ik aan het lopen was, zette de app tijdelijk op stil en vervolgde mijn weg.

IMG_5457

Het was inmiddels al bijna 10u, mijn ronde zat er op en stiekem werd ik toch steeds nieuwsgieriger, bij thuiskomst wilde ik mijn foto uploaden op Instagram en daar kwam dan al het bericht in de groepsapp ‘allemaal gefeliciteerd’. Waaah, wait, what? Zou het dan toch echt zo zijn dat ik er bij zou zitten?! Geen mail ontvangen. Refresh, nee niks. Ineens werd er in de app een lijst gedeeld met namen van het team en jawel, ik stond erbij!
Wat een eer! Er waren uiteindelijk 2200 (!) Nederlandse aanmeldingen geweest en ik zat er gewoon bij!
Eerlijk is eerlijk, het is door de verhuizing  allemaal een beetje langs mij heengegaan en het bericht moet nog steeds een beetje dalen, maar HOE GAAF IS DIT!!

Ik plaatste een foto op Facebook en Instagram en de felicitaties volgden.
Ik werd in allerlei foto’s getagged door teammaatjes en daar werd ook weer op gereageerd, die groepsapp ontplofte, ik hield het allemaal even niet meer bij, haha. Mijn leven speelt zich deze week letterlijk tussen de verhuisdozen af, ik móe(s)t dit echt eerst afmaken.

Maar zoals ik net al aangaf, het bericht begint steeds meer te dalen en ik ben dolenthousiast!
Er zitten zoveel leuke & lieve mensen in het team,,veel ken ik er al van, via Social Media en in real life.
Ik weet zeker dat dit een ontzettend gaaf team en project is en dat wij er iets ontzettend gaafs van gaan maken met zijn allen.

Wat kun je van ons verwachten?

Kortgezegd is het Asics Frontrunner Team een groep passievolle hardlopers, van elk niveau. De leden zijn zorgvuldig uitgekozen om zijn diversiteit en daardoor een mooie afspiegeling van hardlopend Nederland. Wij willen iedereen kunnen aanspreken.
Doel van ons is dan ook andere hardlopers te motiveren en stimuleren en niet-lopers aan het lopen te krijgen.

We gaan meedoen aan de gaafste races en events. Als team mogen we ook events gaan organiseren, gesponsord door Asics. Er komen fotoshoots en campagnes aan!
Natuurlijk allemaal in de mooiste en nieuwste outfits van ons favoriete hardloopmerk!

Er zijn teams over heel de wereld, het is 1 grote community waaronder Duitsland, Italië, Spanje, Zweden, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Polen, Tsjechië, Slovenië, Hongarije en Zuid-Afrika.
We gaan de teams vanuit heel de wereld ontmoeten op een trainingskamp waarvan ik de locatie nog even geheim houd (jikes, zo gaaf!).
Over 2 maanden hebben we eerst een gezellig kennismakingsweekend met team Nederland.

Genoeg redenen om ons als team (en individu) te volgen, er komen zoveel gave dingen aan!
Ik stel het hele team aan jullie voor!

Ons geweldige team!

IMG_7556

NAAM, gevolgd door Instagram-account

1. Robert Lathouwers: @robertlathouwers
2. Manon Schutter: @Manon_runs
3. Erlinde Scheps: @Runwaygirlsnl
4.Chris Berendse: @chrisberendse
5.Jo Schoonbroodt: @jo.schoonbroodt
6.Irene Korstjens: @anothermiletorun
7.Grace Wabbijn: @run.with.grace
8.Louise Putte: @louisedelputte
9.Dennis Licht: @dennislicht
10.Petra Kerkhove: @petrakerkhove
11. Nils Pennekamp: @nilspennekamp
12.Gaby Rietmeijer: @gaby_runs_the_world
13.Richard Booms: @richard_runs_marathons
14. Wes Valcke: @wes_valcke
15. Joop Rüter (83 jaar!)
16.Gerrit Voortman: @gerrit_voortman
17. Hedwig Van Bree: @runhedwigrun
18.Chantel De Lange: @chantaldl
19.Natalie Sinke: @glamrunner
20.Roderick Cremers: @cremers
21.Jermaine Maaijen: @jermaine.is.running
22.Patty ter Hamsel: @fiercetobe
23.Monique ven de Velde: @Runningwithmo
24.Celeste Engwerda: @celeste_love2run
25.Maartje Bregman: @Gezonderecptjes
26.Martijn Mensink: @Mindful_run
27.Valentino Saparuwe: @Valentino_Saparuwe
28.Daniël Gouw: @running_d
29.Mirthe Overkamp: @mirtheoverkamp
30. Debbie Meijer @fitfunrun_com

Zout Fotografie

Foto: Zout Fotografie

In dit Mediabericht van partner Runner’s World kun je wat leuke anekdotes lezen over de teamleden. Mij noemden ze een alleskunner en ik vind dat toch wel een groot compliment!

Ik kan je zeggen, het is nu al heel gezellig in de groep(s app). De sfeer zit er goed in, so stay tuned!

IMG_7518

By | 2017-12-20T23:31:33+01:00 februari 24th, 2017|Hardlopen|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer