♦ De Arnica sportlijn van WELEDA

//♦ De Arnica sportlijn van WELEDA

♦ De Arnica sportlijn van WELEDA


Arnica sportlijn van WELEDA:

Je hebt het vast al vaker voorbij zien komen in mijn blog en social media: de producten van de Arnica sportlijn van Weleda.

Ik kreeg het eens aangeboden en ik zweer er inmiddels bij.

Waarom deze lijn zo effectief en heerlijk is? Ik zet de punten voor je op een rijtje:
– Het Arnica-extract staat bekend om zijn positieve invloed op de spieren
– Bewezen werkzaamheid
– Handig in gebruik voor, tijdens én na het sporten
– 100% natuurlijk
– Met heerlijke verkwikkende geuren van rozemarijn en lavendel
– Zacht voor de huid

MASSAGE-OLIE
De massage-olie is een van de best verkopende producten van Weleda en ik weet wel waarom!

Als ik heb gesport, smeer ik na het bad/douchen mijn kuiten in met de massage-olie, welke de spieren verwarmt en ontspant. Heerlijk om daarna op bed te liggen en een dutje te doen! Je voelt de spieren direct heerlijk warm worden en ontspannen.

Arnica-Massageolie-200ml

DOUCHEGEL
Sinds vorig jaar in het assortiment, de douchegel.

Als ik niet zoveel tijd heb en nog even door moet, neem ik na het sporten een douche met de douchegel welke mild reinigt, verkwikt en energie geeft. Er zit een heerlijk opwekkende geur aan. Daarmee kun je weer even vooruit na het sporten. Ook beschermt het je huid tegen uitdrogen. Handig met dat vele douchen na het vele sporten!

SPORTBAD
Sinds dit jaar in het assortiment!

Als ik wel de tijd heb na een lange duurloop of een pittige interval, ga ik graag in bad met de sportbad welke ontspant en de spieren herstelt.
Ik blijf dan altijd even wat langer liggen. Heer-lijk! De geur en de zachte substantie zorgt dat ik extra ontspan en is zacht voor de huid.

SPORTGEL
Er is sinds dit jaar ook een sport gel in deze lijn, welke handig is bij stijve en gevoelige spieren.

Gelukkig heb ik deze de laatste tijd voor het hardlopen niet hoeven gebruiken (dat lag begin dit jaar wel anders met mijn kuiten).
Wel gebruikte ik hem laatst na het wakeboarden (wat ik al een tijd niet gedaan had) en de spierpijn was direct minder. Gelijk na het smeren geeft het een fijne verkoeling.

Groepsbeeld-Arnica-klein

Met de toevoeging van de laatste producten heeft Weleda een volwaardig sport-assortiment.

Meer over Arnica:

Extract van Arnica, ook valkruid genoemd, heeft een verwarmende en ontspannende invloed op de spieren. Daarnaast bevordert het de doorbloeding waardoor het weefsel sneller herstelt. Bovendien helpt het om de spieren te versoepelen.

Wil je meer weten over Weleda?!

Kijk dan even op de website www.weleda.nl.

Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten. Het bedrijf werkt uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit. Sinds de oprichting in 1921 in Zwitserland heeft Weleda vestigingen in 55 landen, verspreid over 5 continenten en telt het circa 1.800 werknemers.

By | 2017-12-20T23:31:50+01:00 september 6th, 2016|Tips|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer