ACTIEF MET JE KIND

/ACTIEF MET JE KIND
ACTIEF MET JE KIND 2017-12-20T23:31:04+01:00
702, 2020

Actief met je kind, deel 6 – Alpaca wandeling

By | februari 7th, 2020|0 Comments

ARTIKELREEKS: ACTIEF MET JE KIND Hoe leuk is het om samen met je kind actief bezig te zijn. Samen te ontdekken, te leren, samen te werken, en elkaar uit te dagen! In samenwerking met een aantal leuke bedrijven, breng ik een artikelreeks uit over welke leuke activiteiten je met je kind kunt doen, ‘actief met je kind’. Klik op de link voor [...]

2607, 2018

Actief met je kind, deel 5 – Waterskiën / wakeboarden

By | juli 26th, 2018|0 Comments

ARTIKELREEKS: ACTIEF MET JE KIND Hoe leuk is het om samen met je kind actief bezig te zijn. Samen te ontdekken, te leren, samen te werken, elkaar uitdagen, je kind te zien groeien en durven! Ik word er in ieder geval heel gelukkig van! Zelf ben ik ook graag actief bezig, dus dat ik tegelijkertijd zelf ook een workout krijg [...]

305, 2018

Actief met je kind, deel 4 – Freerunning

By | mei 3rd, 2018|0 Comments

ARTIKELREEKS: ACTIEF MET JE KIND Hoe leuk is het om samen met je kind actief bezig te zijn. Samen te ontdekken, te leren, samen te werken, elkaar uitdagen, je kind te zien groeien en durven! Ik word er in ieder geval heel gelukkig van! Zelf ben ik ook graag actief bezig, dus dat ik tegelijkertijd zelf ook een workout krijg [...]

1912, 2017

Actief met je kind, deel 3 – Snowboarden

By | december 19th, 2017|9 Comments

ARTIKELREEKS: ACTIEF MET JE KIND Hoe leuk is het om samen met je kind actief bezig te zijn. Samen te ontdekken, te leren, samen te werken, elkaar uitdagen, je kind te zien groeien en durven! Ik word er in ieder geval heel gelukkig van! Zelf ben ik ook graag actief bezig, dus dat ik tegelijkertijd zelf ook een workout krijg [...]

1708, 2017

Actief met je kind, deel 2 – Klimmen & Tokkelen

By | augustus 17th, 2017|0 Comments

ARTIKELREEKS: ACTIEF MET JE KIND Hoe leuk is het om samen met je kind actief bezig te zijn. Samen te ontdekken, te leren, samen te werken, elkaar uitdagen, je kind te zien groeien en durven! Ik word er in ieder geval heel gelukkig van! Zelf ben ik ook graag actief bezig, dus dat ik tegelijkertijd zelf ook een workout krijg [...]

708, 2017

Actief met je kind, deel 1 – Kajakken & fietsen

By | augustus 7th, 2017|0 Comments

ARTIKELREEKS: ACTIEF MET JE KIND Hoe leuk is het om samen met je kind actief bezig te zijn. Samen te ontdekken, te leren, samen te werken, elkaar uitdagen, je kind te zien groeien en durven! Ik word er in ieder geval heel gelukkig van! Zelf ben ik ook graag actief bezig, dus dat ik tegelijkertijd zelf ook een workout krijg [...]