A goal should scare you a little and excite you a lot – 2017#34

/, Trainingsverslag/A goal should scare you a little and excite you a lot – 2017#34

A goal should scare you a little and excite you a lot – 2017#34

Ontzettend drukke week, net na het verjaardsweekend en aankomend weekend staat mijn eigen hardloopevent voor de deur. Ik moet nog veel regelen. Maar, geen excuus om niet te bewegen. Integendeel. Met hardlopen, loop ik mijn koppie leeg en kom ik met nieuwe energie en ideeën terug. Ik neem je mee!


Deze week liep ik 27,5 kilometer. 

Maandag. Na een druk weekend stond er een 10 kilometer op Marathonhartslag op het schema. Maar ik voelde de kilometers en drukte van het weekend nog erg in mijn lijf doorsidderen, dus besloot de training om te draaien met woensdag. Ik liep vervolgens 5 kilometer vogeltjes kijken.
Niet op mijn klokje kijken, geen camera mee voor foto’s, alleen ik, de weg, de zon en een muziekje. Heerlijk!

Dinsdag. Rustdag. Werkdag. Na 4 weken weer een volle dag aan het werk. Mijn lichaam houd er niet van. Ik doe kantoorwerk en ik kan er helemaal niet tegen om de hele dag stil te moeten zitten. Binnen. En dus gaan Paul en ik een rondje wandelen na het eten. Ongeveer 4 kilometer is het geworden.

IMG_7983

Woensdag moet ik toch echt de training van maandag inhalen. 10 kilometer.
Ik ren hetzelfde rondje van zaterdag maar dan in tegengestelde richting.
Ik ren vroeg, direct als Micha naar school is, ik kom dus veel werk- en schoolverkeer tegen onderweg.
’s Middags ga ik wakeboarden met Micha. Het is niet zo druk op de baan dus ik kan mij flink uitleven. Ik heb niet eens zo veel ‘last’ van de training van die morgen. ’s Avonds slaap ik wel heerlijk na zo’n actieve dag!

Donderdag neem ik een welverdiende rustdag. Al loop ik wel even een rondje in de lunch. Ik ben aan het werk en de hele dag binnen & stilzitten is geen optie.

IMG_8269

Vrijdag Staat een intensieve training op het schema. Ik ren 2 kilometer in naar de atletiekbaan en daar ren ik 5x 200 meters sprint en dribbel en daarna ren ik weer 2 kilometer naar huis. Heerlijk ging het! Kan voelen dat ik steeds sterker word.

fr

Zaterdag staat er een 10 kilometer op het schema. We zijn bij het vakantiehuisje en ik neem Micha gezellig mee op de fiets. Ik voel alleen dat mijn benen als pap aanvoelen en het erg warm is. Ik geniet wel van de Betuwe, maar houd het bij 6,5 kilometer voor gezien.

 

 

By | 2018-04-03T14:50:05+02:00 augustus 28th, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 38 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van de leukste zoon van 11 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief lezen.

Reageer