♥ fitfunrun.com genomineerd!

/, Geen categorie, Media/♥ fitfunrun.com genomineerd!

♥ fitfunrun.com genomineerd!


Breng je stem uit voor fitfunrun.com enĀ KLIK HIER


Dat hardlopen mijn passie is, dat zal niemand ontgaan šŸ˜‰ .
Ik vind het leuk om mijn ervaringen te delen, mensen te inspireren en motiveren tot een fit(ter) leven en het liefst aan te steken met het hardloopvirus.
Dit doe ik o.a. door het geven van beginners hardlooptrainingen enĀ ben ik ernaast ook actief gaan bloggen.

IMG_6046Bloggen over wedstrijden die ik ga lopen, die ik gelopen heb, welke obstakels ik onderweg tegenkom, hoe graag ik in het buitenland en langs De Linge loop, welke doelen ik mijzelf stel, welke emoties er in mij loskomen, welke oefeningen je het beste kunt doen, wat aangeraden word qua voeding, etc etc.

Aan het begin typte ik, niet gelijk wetende waar het heen ging, totdat ik steeds meer reacties kreeg van mensen en het zo bleek dat er ook genoeg mensen zijn die meelezen!
De reacties motiveert mij om door te gaan. Dat er mensen zijn die baat hebben bij je blogs, bij je ervaringen en tips, mensen die hun verhalen weer met jou delen. Super.

Zo word ik weer geĆÆnspireerd door een aantal ‘hardloopblogsters’ op o.a. Instagram.
Er is een grote community gaande op social media, waar mensenĀ die niet dezelfde passie(s) delen, het bestaan niet van meekrijgen.

Ik zag vandaag het bericht langskomen van Runnersworld en dacht nog dat het mij nooit zal lukken om Ć¼berhaupt genomineerd te worden.
Ik surfde naar de webstie en wilde mijzelf handmatig toe gaan voegen,Ā tot ik zagĀ 
dat fitfunrun.com tussen de genomineerden in staat!!Ā ♥Ā 

hardoopblog
Dit is het kroontje op mijn werk. Door Runnersworld gezien te worden en tot hardloopblog van het jaar genomineerd te zijn!

Ben heel benieuwd hoe ik dit ooit moet gaan winnen tegen o.a. blogsters met 31.000 volgers op Instagram, en daarom HEB IK JULLIE STEM HARD NODIG!!

Breng je stem uit voor fitfunrun.com enĀ KLIK HIER

Runnersworld, mocht ik winnen of niet, in ieder geval ontzettend bedankt voor de nominatie!


RUNNERWORLD HƉT BLAD ONDER DE HARDLOPERS
IMG_3169Ik heb een abonnement op de Runnersworld enĀ zodra mijn favoriete blad op de mat valt, lees ik hem van voor naar achter en weer van achter naar voor.Ā Geen rubriek, geen artikel blijft ongelezen.Het is een handleiding voor ons hardlopers.Ā Er staat naast veel informatie en tips ook leuke verhalen van mede hardlopers in.

Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Runnersworld waarin je mail veel informatie krijgt en op de hoogte word gehouden van leuke aanbiedingen en acties zoals deze!!Ā ♥


By | 2017-12-20T23:32:09+01:00 juli 27th, 2015|Fit Fun & Run, Geen categorie, Media|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer